NGK

Tam Bir Çılgınlık !

Moto-Haber 10.12.2014 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2927+ kez okundu.
 

Tam Bir Çılgınlık !

Meksika’nın başkenti Mexico City’de bir motosiklet sürücüsü, lunaparktaki hızlı tren raylarından motosikletiyle inerek izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.Julien Dupont isimli 34 yaşındaki Fransız...

Meksika’nın başkenti Mexico City’de bir motosiklet sürücüsü, lunaparktaki hızlı tren raylarından motosikletiyle inerek izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi. Julien Dupont isimli 34 yaşındaki Fransız sürücü motosikletini kullanmak için oldukça ilginç ve tehlikeli bir yol seçti. Dupont, motosikletiyle hızlı tren raylarına çıkarak metrelerce yükseklikteki raylarda motosikletini sürdü. Zaman zaman tren raylarındaki engelleri aşmak için motoruyla takla da atan Dupont, izleyenleri hayrete düşürdü. Dupont’un önce hızlı trenin raylarında yukarıya çıktığı daha sonra ise 34 metre yükseklikten aşağıya doğru iniş yaptığı görüldü.
Meksika’nın başkenti Mexico City’de bir motosiklet sürücüsü, lunaparktaki hızlı tren raylarından motosikletiyle inerek izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.Julien Dupont isimli 34 yaşındaki Fransız...

Meksika’nın başkenti Mexico City’de bir motosiklet sürücüsü, lunaparktaki hızlı tren raylarından motosikletiyle inerek izleyenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Julien Dupont isimli 34 yaşındaki Fransız sürücü motosikletini kullanmak için oldukça ilginç ve tehlikeli bir yol seçti. Dupont, motosikletiyle hızlı tren raylarına çıkarak metrelerce yükseklikteki raylarda motosikletini sürdü. Zaman zaman tren raylarındaki engelleri aşmak için motoruyla takla da atan Dupont, izleyenleri hayrete düşürdü. Dupont’un önce hızlı trenin raylarında yukarıya çıktığı daha sonra ise 34 metre yükseklikten aşağıya doğru iniş yaptığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.