NGK

TRACER 900; SPORTİF, ATİK VE HEYECAN VERİCİ PERFORMANS

Yeni Modeller 25.06.2018 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3118+ kez okundu.
 

TRACER 900; SPORTİF, ATİK VE HEYECAN VERİCİ PERFORMANS

Yamaha 2018 yılı başında, önemli yeniliklerle güçlenen Tracer 900’ün yeni kimliğinin ipuçlarını Türk tüketiciyle paylaşmıştı. Türkiye’ye Mayıs ayı itibari ile gelen Yeni Tracer 900’ün Yamaha bayilerinde satışı başladı.

Tracer 900'ün çok sevilen özelliklerini ve güçlü yanlarını yenilemeye odaklanan Yamaha tasarım ekibi, aynı zamanda motosikletin gezi potansiyelini artıran bir dizi güncelleme ve değişiklik yaptı. Yeni güncellemelerle uzun yol perfomansı daha da artan Tracer 900, heyecan verici spor performansı, arttırılmış yol tutuşu ve konforlu kullanımı ile dikkat çekiyor.   Geliştirilmiş rüzgar koruma ve zarif gövde tasarımı… Seyahat sırasında daha iyi rüzgar koruması sağlayan yeniden tasarlanmış ön cam, uzun yolculuklarda daha rahat ve keyifli bir sürüş imkanı sunuyor. Yeni ön cam tasarımının tek elle yükseklik ayarı yapılmasına imkan sağlayan yapısı kullanıcıya çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Yamaha yeni Tracer 900 modelinde tasarımsal bazı değişiklikler de yaparak motosikletin kalitesini ve kullanım hissini geliştirmeyi başardı.       İyileştirilmiş seyahat özellikleri için arka maşa geometrisi yenilendi. Yeni Tracer 900'de kullanılan yeniden tasarlanmış alüminyum arka maşa ve yenilenmiş arka amortisör ayarları sayesinde motosikletin gezi performansı artırıldı ve orijinal sert yan çantaların eklenmesine olanak sağlandı. Yeni Tracer 900 tasarımında artçılar da unutulmamış ve artçı konforunu arttıran bazı değişiklikler yapılmış. Yenilenen oturma geometirisi ve selesi ile artçı olarak seyahat etmek artık çok daha rahat. 2018 modelde hem sürücünün hem de artçı selesi yenilendi. Bu sayede yüksek düzeyde konforun yanı sıra Tracer 900'ün birinci sınıf görünümü ve hissi geliştirildi. Sürücü selesinin yüksekliği alçak ve yüksek olmak üzere 2 farklı konuma ayarlanabiliyor.   Tracer 900; daha dar gidonla birlikte daha ince ve daha hafif elcik korumalarıyla sehir içi ve şehir dışı seyahatlerde sürücüye büyük avantaj sağlıyor. Yeni gidon sayesinde sürücünün kolları yüksek sürüş hızlarında hava akışından korunuyor. Ayrıca daraltılan gidon, yasal olan yerlerde motorun daha rahat şerit değiştirmesine yardımcı oluyor.   2018 Tracer 900 Yeni Özellikler Daha zarif ve yüksek kaliteli gövde tasarımı Daha hafif ve daha ince elcik korumalarıyla daha dar gidon Daha fazla sürücü ve artçı konforu için yeni tasarlanan sele Rüzgara karşı daha iyi koruma için tek elle ayarlanabilen ön cam Daha uzun alüminyum arka maşa ile daha güçlü sürüş kuvveti hissi Yeni ayaklık takımıyla kusursuz artçı konforu Yenilenen artçı tutamakları Yenilenen arka çamurluk Tracer 900 Öne Çıkan Teknik Özellikler 847 cc, 3 silindirli, 115PS, sıvı soğutmalı, 4 supaplı motor, 87,5 Nm Kaydırmalı debriyaj 3 modlu Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) Tracer'a özel seçilebilir D-MODE sürüş modları İnce ve hafif CF döküm alüminyum şasi Geniş kapasiteli, uzun mesafeli 18 litrelik yakıt deposu Standart olarak sunulan orta sehpa ve ABS Tracer 900 Renkleri Nimbus Grey Tech Black  
Yamaha 2018 yılı başında, önemli yeniliklerle güçlenen Tracer 900’ün yeni kimliğinin ipuçlarını Türk tüketiciyle paylaşmıştı. Türkiye’ye Mayıs ayı itibari ile gelen Yeni Tracer 900’ün Yamaha bayilerinde satışı başladı.

Tracer 900'ün çok sevilen özelliklerini ve güçlü yanlarını yenilemeye odaklanan Yamaha tasarım ekibi, aynı zamanda motosikletin gezi potansiyelini artıran bir dizi güncelleme ve değişiklik yaptı. Yeni güncellemelerle uzun yol perfomansı daha da artan Tracer 900, heyecan verici spor performansı, arttırılmış yol tutuşu ve konforlu kullanımı ile dikkat çekiyor.

 

Geliştirilmiş rüzgar koruma ve zarif gövde tasarımı…

Seyahat sırasında daha iyi rüzgar koruması sağlayan yeniden tasarlanmış ön cam, uzun yolculuklarda daha rahat ve keyifli bir sürüş imkanı sunuyor. Yeni ön cam tasarımının tek elle yükseklik ayarı yapılmasına imkan sağlayan yapısı kullanıcıya çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Yamaha yeni Tracer 900 modelinde tasarımsal bazı değişiklikler de yaparak motosikletin kalitesini ve kullanım hissini geliştirmeyi başardı.

 

 

 

İyileştirilmiş seyahat özellikleri için arka maşa geometrisi yenilendi.

Yeni Tracer 900'de kullanılan yeniden tasarlanmış alüminyum arka maşa ve yenilenmiş arka amortisör ayarları sayesinde motosikletin gezi performansı artırıldı ve orijinal sert yan çantaların eklenmesine olanak sağlandı. Yeni Tracer 900 tasarımında artçılar da unutulmamış ve artçı konforunu arttıran bazı değişiklikler yapılmış. Yenilenen oturma geometirisi ve selesi ile artçı olarak seyahat etmek artık çok daha rahat. 2018 modelde hem sürücünün hem de artçı selesi yenilendi. Bu sayede yüksek düzeyde konforun yanı sıra Tracer 900'ün birinci sınıf görünümü ve hissi geliştirildi. Sürücü selesinin yüksekliği alçak ve yüksek olmak üzere 2 farklı konuma ayarlanabiliyor.

 

Tracer 900; daha dar gidonla birlikte daha ince ve daha hafif elcik korumalarıyla sehir içi ve şehir dışı seyahatlerde sürücüye büyük avantaj sağlıyor. Yeni gidon sayesinde sürücünün kolları yüksek sürüş hızlarında hava akışından korunuyor. Ayrıca daraltılan gidon, yasal olan yerlerde motorun daha rahat şerit değiştirmesine yardımcı oluyor.

 

2018 Tracer 900 Yeni Özellikler

Daha zarif ve yüksek kaliteli gövde tasarımı

Daha hafif ve daha ince elcik korumalarıyla daha dar gidon

Daha fazla sürücü ve artçı konforu için yeni tasarlanan sele

Rüzgara karşı daha iyi koruma için tek elle ayarlanabilen ön cam

Daha uzun alüminyum arka maşa ile daha güçlü sürüş kuvveti hissi

Yeni ayaklık takımıyla kusursuz artçı konforu

Yenilenen artçı tutamakları

Yenilenen arka çamurluk

Tracer 900 Öne Çıkan Teknik Özellikler

847 cc, 3 silindirli, 115PS, sıvı soğutmalı, 4 supaplı motor, 87,5 Nm

Kaydırmalı debriyaj

3 modlu Çekiş Kontrol Sistemi (TCS)

Tracer'a özel seçilebilir D-MODE sürüş modları

İnce ve hafif CF döküm alüminyum şasi

Geniş kapasiteli, uzun mesafeli 18 litrelik yakıt deposu

Standart olarak sunulan orta sehpa ve ABS

Tracer 900 Renkleri

Nimbus Grey

Tech Black

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.