NGK

Türkiye Motosiklet Kulüpleri Birlik Beraberlik Toplantısı Yapıldı

Moto-Haber 07.12.2016 - 06:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 1902+ kez okundu.
 

Türkiye Motosiklet Kulüpleri Birlik Beraberlik Toplantısı Yapıldı

MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu tarafından 03-04 Aralık 2016 tarihleri arasından Balıkesir Altınoluk Altıner Otelde gerçekleşen Türkiye Motosiklet Kulüpleri Birlik Beraberlik ve İstişare Toplantısına Türkiye'nin birçok şehrinden 75 motosiklet kulübü başkan ve yöneticileri katıldı.

MKSF tarafından hazırlanan organizasyon etkinliğe katılan kulüp başkanları ve yöneticilerinin katıldığı hep birlikte yenen akşam yemeği ile başladı. Akşam yemeğinin ardından motosiklet kulüplerinin başkanları toplantı salonunda biraraya geldi. Toplantı şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu genel başkanı Özgür CANDAR, başkan yardımcısı Turhan Gürsel ve basın sözcüsü Ersal Oğuzalp KARATAY'ın açılış konuşmalarının ardından toplantıya katılan kulüp başkanları tek tek kendilerini ve kulüplerini tanıttılar. Ardından kulüp başkanları motosiklet camiasının sorunlarını ve çözüm önerilerini MKSF yönetimi ve diğer kulüp başkanları ile paylaştı. MKSF yönetimi adına başkan Özgür CANDAR, MKSF hakkında bilgi verdi ve projelerinden bahsetti. Katılımcı kulüp başkanlarının sorularına cevap verdi. Toplantı hep birlikte çekilen birlik beraberlik resmi ile tamamlandı. MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu genel başkanı Özgür CANDAR " MKSF motosiklet kullanıcıları ve sporları federasyonu motosiklet kullanıcılarının sorunlarına çözüm olabilmek, dostlukları pekiştirmek, farkındalık ve bilinç çizgisini arttırmak, motosiklet kültürünü daha geniş kitlelere aktarabilmek ve motosiklet kullanımını yaygınlaştırmak, toplumun bakış açsını değiştirebilmek ve motosiklet kullanıcılarının yanında pozitif güç olarak yer almak için motosiklet derneklerinin biraraya gelerek kurduğu bir federasyondur. Camianın içerisinden gelmesi sebebi ile amacı doğrultusunda kulüplerin desteği hızla ilerliyor. MKSF'nin camianın birlik ve beraberliği adına mükemmel bir zemin olduğunu düşünüyorum. Aynı paydada birleştiğimiz kulüplerin ve motosiklet kullanıcılarının sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü için tüm kulüpler ile birlik içerisinde adımlar atacağız. Şunu unutmamalıyız ki; ancak birlikte olursak güç oluruz. Amacımız aynı, dertlerimiz ortak. Toplantıda tüm dostlarımızdan harika dönüşler aldık. Bunların her birini değerlendirecek ve ilgili çalışmalara hemen başlayacağız. Katılan ve bizlere destek veren tüm motosiklet kulüplerinin yöneticilerine şahsım ve MKSF yönetimi adına çok teşekkür ederim. Çok faydalı bir toplantı oldu. Camiamız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu tarafından 03-04 Aralık 2016 tarihleri arasından Balıkesir Altınoluk Altıner Otelde gerçekleşen Türkiye Motosiklet Kulüpleri Birlik Beraberlik ve İstişare Toplantısına Türkiye'nin birçok şehrinden 75 motosiklet kulübü başkan ve yöneticileri katıldı.

MKSF tarafından hazırlanan organizasyon etkinliğe katılan kulüp başkanları ve yöneticilerinin katıldığı hep birlikte yenen akşam yemeği ile başladı. Akşam yemeğinin ardından motosiklet kulüplerinin başkanları toplantı salonunda biraraya geldi. Toplantı şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu genel başkanı Özgür CANDAR, başkan yardımcısı Turhan Gürsel ve basın sözcüsü Ersal Oğuzalp KARATAY'ın açılış konuşmalarının ardından toplantıya katılan kulüp başkanları tek tek kendilerini ve kulüplerini tanıttılar. Ardından kulüp başkanları motosiklet camiasının sorunlarını ve çözüm önerilerini MKSF yönetimi ve diğer kulüp başkanları ile paylaştı. MKSF yönetimi adına başkan Özgür CANDAR, MKSF hakkında bilgi verdi ve projelerinden bahsetti. Katılımcı kulüp başkanlarının sorularına cevap verdi. Toplantı hep birlikte çekilen birlik beraberlik resmi ile tamamlandı.

MKSF Motosiklet Kullanıcıları ve Sporları Federasyonu genel başkanı Özgür CANDAR " MKSF motosiklet kullanıcıları ve sporları federasyonu motosiklet kullanıcılarının sorunlarına çözüm olabilmek, dostlukları pekiştirmek, farkındalık ve bilinç çizgisini arttırmak, motosiklet kültürünü daha geniş kitlelere aktarabilmek ve motosiklet kullanımını yaygınlaştırmak, toplumun bakış açsını değiştirebilmek ve motosiklet kullanıcılarının yanında pozitif güç olarak yer almak için motosiklet derneklerinin biraraya gelerek kurduğu bir federasyondur. Camianın içerisinden gelmesi sebebi ile amacı doğrultusunda kulüplerin desteği hızla ilerliyor. MKSF'nin camianın birlik ve beraberliği adına mükemmel bir zemin olduğunu düşünüyorum. Aynı paydada birleştiğimiz kulüplerin ve motosiklet kullanıcılarının sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü için tüm kulüpler ile birlik içerisinde adımlar atacağız. Şunu unutmamalıyız ki; ancak birlikte olursak güç oluruz. Amacımız aynı, dertlerimiz ortak. Toplantıda tüm dostlarımızdan harika dönüşler aldık. Bunların her birini değerlendirecek ve ilgili çalışmalara hemen başlayacağız. Katılan ve bizlere destek veren tüm motosiklet kulüplerinin yöneticilerine şahsım ve MKSF yönetimi adına çok teşekkür ederim. Çok faydalı bir toplantı oldu. Camiamız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.