NGK

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın Finali Tunceli’de

Yarışlar 17.10.2018 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2685+ kez okundu.
 

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın Finali Tunceli’de

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın Final Yarışları, Tunceli’de 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

İzmir ve İstanbul’da organize edilen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nda sezonun son ayak yarışları Tunceli’de yapılacak. Tunceli Valiliği’nin destekleriyle yapılacak yarışlar, 27 Ekim Cumartesi ve 28 Ekim Pazar günleri gerçekleştirilecek. İlk kez Munzur nehrinde yapılacak şampiyonada sporcular 7 kategoride mücadele edip, Flyboard ile çeşitli akrobasi hareketleri gerçekleştirecek. Yarışlar; Pro OPEN, Pro Stock (0-179 bg), Pro Stock (180 bg ve üstü), Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Tunceli Kupası'nda yapılacak. Sezonun en önemli yarışına ev sahipliği yapacak Tunceli’de 2018 yılının şampiyonları da belirlenmiş olacak. Tunceli’nin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması yönünde yürütülen çalışmalar sonrasında, yeni bir şampiyonaya daha ev sahipliği yapacağımıza dikkat çeken Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, “Yaklaşık 16 aydır Tunceli’de hem Valilik hem de Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bu süre içerisinde ilimizin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması amacıyla çalışmalar yürüttük. Çalışmalarımız sonrasında, ilimizde ilk defa 23-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Rafting Şampiyonası ve 6-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası’ndan sonra şimdi de Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Tunceli’de ilkler yaşanmaya devam ediyor. Şampiyonlarla anılır duruma gelen ilimiz, yine nefes kesen yarışlara sahne olacak. Şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kıymetli bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız." 
Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın Final Yarışları, Tunceli’de 27-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

İzmir ve İstanbul’da organize edilen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nda sezonun son ayak yarışları Tunceli’de yapılacak. Tunceli Valiliği’nin destekleriyle yapılacak yarışlar, 27 Ekim Cumartesi ve 28 Ekim Pazar günleri gerçekleştirilecek. İlk kez Munzur nehrinde yapılacak şampiyonada sporcular 7 kategoride mücadele edip, Flyboard ile çeşitli akrobasi hareketleri gerçekleştirecek. Yarışlar; Pro OPEN, Pro Stock (0-179 bg), Pro Stock (180 bg ve üstü), Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Tunceli Kupası'nda yapılacak.

Sezonun en önemli yarışına ev sahipliği yapacak Tunceli’de 2018 yılının şampiyonları da belirlenmiş olacak.

Tunceli’nin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması yönünde yürütülen çalışmalar sonrasında, yeni bir şampiyonaya daha ev sahipliği yapacağımıza dikkat çeken Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, “Yaklaşık 16 aydır Tunceli’de hem Valilik hem de Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bu süre içerisinde ilimizin doğa, su ve hava sporlarında markalaşması amacıyla çalışmalar yürüttük. Çalışmalarımız sonrasında, ilimizde ilk defa 23-27 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Rafting Şampiyonası ve 6-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası’ndan sonra şimdi de Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. Tunceli’de ilkler yaşanmaya devam ediyor. Şampiyonlarla anılır duruma gelen ilimiz, yine nefes kesen yarışlara sahne olacak. Şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kıymetli bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.