NGK

Uçan Yarışçılar Hayrabolu’da

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 18.08.2016 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2193+ kez okundu.
 

Uçan Yarışçılar Hayrabolu’da

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesi, bu hafta sonu Türkiye Motokros Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Yarışlar, 15 Temmuz Şahitleri anısına koşulacak.

Seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası 20-21 Ağustos tarihlerinde Tekirdağ ilinin Hayrabolu ilçesinde 15 Temmuz Şahitleri anısına koşulacak. Hayrabolu Belediyesi Motokros Parkuru’nda Başkent Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği şampiyonada Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz pilotları start demirine sıralanacak. Türkiye Motokros Şampiyonası’nda sezonun dördüncü yarışında Hayrabolu Motokros Parkuru adeta motor sesleriyle şenlenecek. Şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış birçok motokrosçusunun yanı sıra Bulgaristan’dan da motokrosçular katılacak. Sekiz kategoride yapılacak yarışlar, 20 Ağustos Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla start alacak. 21 Ağustos Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine sıralanacak.
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesi, bu hafta sonu Türkiye Motokros Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Yarışlar, 15 Temmuz Şahitleri anısına koşulacak.

Seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde etkinliklerinden olan Türkiye Motokros Şampiyonası 20-21 Ağustos tarihlerinde Tekirdağ ilinin Hayrabolu ilçesinde 15 Temmuz Şahitleri anısına koşulacak. Hayrabolu Belediyesi Motokros Parkuru’nda Başkent Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği şampiyonada Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz pilotları start demirine sıralanacak.

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda sezonun dördüncü yarışında Hayrabolu Motokros Parkuru adeta motor sesleriyle şenlenecek. Şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış birçok motokrosçusunun yanı sıra Bulgaristan’dan da motokrosçular katılacak.

Sekiz kategoride yapılacak yarışlar, 20 Ağustos Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla start alacak. 21 Ağustos Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirine sıralanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.