Rutec

Uçan Yarışçılar İstanbul Çatalca’da.

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 26.09.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3299+ kez okundu.
 

Uçan Yarışçılar İstanbul Çatalca’da.

İstanbul, bu hafta sonu Türkiye Motokros Şampiyonası'na ikinci kez ev sahipliği yapacak.     Seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde organizasyonlarından olan Türkiye Motokros Şampiyonası 30 Eylül – 01 Ekim tarihlerinde İstanbul ilinin Çatalca ilçesinde (Nakkaş Köyü) koşulacak. Spor Toto MX Parkurun’da’nda Yeditepe Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği şampiyonada Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz yarışçıları start demirine sıralanacak.  Türkiye Motokros Şampiyonası’nda sezonun altıncı yarışında Çatalca adeta motor sesleriyle şenlenecek. Şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış bir çok motokrosçusunun yanı sıra KKTC ve Bulgaristan’dan da motokrosçular katılacak.  Sekiz kategoride yapılacak yarışlar, 30 Eylül Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 01 Ekim Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirindeki yerlerini alacak.

İstanbul, bu hafta sonu Türkiye Motokros Şampiyonası'na ikinci kez ev sahipliği yapacak.

 

 

Seyir zevki ve yaşattığı heyecanla motor sporlarının en gözde organizasyonlarından olan Türkiye Motokros Şampiyonası 30 Eylül – 01 Ekim tarihlerinde İstanbul ilinin Çatalca ilçesinde (Nakkaş Köyü) koşulacak. Spor Toto MX Parkurun’da’nda Yeditepe Motosiklet Kulübü’nün organize edeceği şampiyonada Türkiye'nin en becerikli, en korkusuz yarışçıları start demirine sıralanacak. 

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda sezonun altıncı yarışında Çatalca adeta motor sesleriyle şenlenecek. Şampiyonaya Türkiye'nin tanınmış bir çok motokrosçusunun yanı sıra KKTC ve Bulgaristan’dan da motokrosçular katılacak. 

Sekiz kategoride yapılacak yarışlar, 30 Eylül Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 01 Ekim Pazar günü ise iki etap halinde yarışçılar, start demirindeki yerlerini alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.