NGK

Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali Azdavay’da

Festivaller (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2016 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4149+ kez okundu.
 

Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali Azdavay’da

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, 07-10 Temmuz tarihlerinde Uluslararası Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin desteklediği Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali 07-10 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak. Suğla Yaylası’ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek festival kapsamında birçok etkinlik yapılacak.   Motosiklet Turları ATV Turları UTV Turları Motosiklet & ATV Freestyle Gösterileri Folklor Gösterileri Canlı Langırt Sumo Güreşi Çekme Basket Paintball Turnuvası HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, 7-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Motosiklet Festivali için hazırlıklar devam ediyor. Festivalde, yurt dışından gelecek sporcular tarafından serbest stil motosiklet gösterisi yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, 4 gün sürecek festival için süper enduro parkuru ve serbest stil rampasını hazırlamaya başladıklarını söyledi. Festivale yaklaşık 100 sporcunun katılmasını beklediklerini bildiren Baysan, organizasyonda vatandaşların da katılabileceği ATV safari turu gibi etkinliklerin de yer alacağını kaydetti.   Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ise etkinliklerin ilçenin tanıtımı için önem taşıdığını vurgulayarak, belediye olarak organizasyona katkı sundukları için mutlu olduklarını ifade etti.
Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, 07-10 Temmuz tarihlerinde Uluslararası Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin desteklediği Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali 07-10 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacak. Suğla Yaylası’ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek festival kapsamında birçok etkinlik yapılacak.

 

  • Motosiklet Turları
  • ATV Turları
  • UTV Turları
  • Motosiklet & ATV Freestyle Gösterileri
  • Folklor Gösterileri
  • Canlı Langırt
  • Sumo Güreşi
  • Çekme Basket
  • Paintball Turnuvası

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, 7-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Motosiklet Festivali için hazırlıklar devam ediyor. Festivalde, yurt dışından gelecek sporcular tarafından serbest stil motosiklet gösterisi yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, 4 gün sürecek festival için süper enduro parkuru ve serbest stil rampasını hazırlamaya başladıklarını söyledi. Festivale yaklaşık 100 sporcunun katılmasını beklediklerini bildiren Baysan, organizasyonda vatandaşların da katılabileceği ATV safari turu gibi etkinliklerin de yer alacağını kaydetti.

 

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ise etkinliklerin ilçenin tanıtımı için önem taşıdığını vurgulayarak, belediye olarak organizasyona katkı sundukları için mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.