NGK

UMA, 2019 Servisler Toplantısını Gerçekleştirdi

Moto-Haber 13.02.2019 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3225+ kez okundu.
 

UMA, 2019 Servisler Toplantısını Gerçekleştirdi

Türkiye’nin dört bir köşesinden katılımın sağlandığı UMA 2019 Servisler Toplantısı 7-10 Şubat tarihleri arasında Antalya Mirage Park Resort Oteli’nde gerçekleştirildi. Toplantı süresi boyunca 2019 yılında geçilecek Euro 4, enjeksiyon sistemli modeller, müşteri ilişkileri ve yeni SAP programı üzerine eğitimler verildi.

2019 yılında motosiklet sektöründeki değişimler, beklentiler ve yenilikler üzerine gerçekleştirilen toplantıda NGK ve Castrol markalarının yetkilileri de katılımları ile UMA servislerine buji ve kullanılan yağlar hakkında bilgiler verildi. Euro3’den Euro 4 geçişin gerçekleşeceği 2019 yılı motosiklet sektöründe büyük bir değişimin başlangıcı olduğunu belirten UMA Yöneticileri, Yetkili Servislerini bu değişime hazırlamak ve müşterilerine daha etkili satış sonrası hizmetleri sağlamak adına eğitimlere ağırlık verdiler. Toplantıda, yetkili servislere gelen müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için değişen emisyon standartları ve fren sistemlerindeki güncellemeler üzerine görsel destekli ve detaylı anlatım yapıldı. Ekonomik etkenler ve yenilenen ürün çeşitliliği ile motosiklet sektörü açısından büyük bir değişimin yaşanacağı yıl olacağını belirten UMA yöneticileri, 19 yeni Euro 4 uyumlu modellerinin de tanıtımlarını yaparak sektördeki yükselişlerine devam ettiklerini belirttiler.   Toplantıda dikkat çekilen bir diğer konu ise günümüzde önemi hızla artan müşteri ilişkilerine dikkat çektiler. Değişen teknolojisi ile birlikte yetkili servislere gerekli eğitimleri sağlayarak müşteri memnuniyeti daha üst seviyelere çıkartmayı hedeflediklerini, müşterin talep ve isteklerine daha etkin, pratik ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasında, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam edeceğini belirttiler.  
Türkiye’nin dört bir köşesinden katılımın sağlandığı UMA 2019 Servisler Toplantısı 7-10 Şubat tarihleri arasında Antalya Mirage Park Resort Oteli’nde gerçekleştirildi. Toplantı süresi boyunca 2019 yılında geçilecek Euro 4, enjeksiyon sistemli modeller, müşteri ilişkileri ve yeni SAP programı üzerine eğitimler verildi.

2019 yılında motosiklet sektöründeki değişimler, beklentiler ve yenilikler üzerine gerçekleştirilen toplantıda NGK ve Castrol markalarının yetkilileri de katılımları ile UMA servislerine buji ve kullanılan yağlar hakkında bilgiler verildi.

Euro3’den Euro 4 geçişin gerçekleşeceği 2019 yılı motosiklet sektöründe büyük bir değişimin başlangıcı olduğunu belirten UMA Yöneticileri, Yetkili Servislerini bu değişime hazırlamak ve müşterilerine daha etkili satış sonrası hizmetleri sağlamak adına eğitimlere ağırlık verdiler.

Toplantıda, yetkili servislere gelen müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için değişen emisyon standartları ve fren sistemlerindeki güncellemeler üzerine görsel destekli ve detaylı anlatım yapıldı. Ekonomik etkenler ve yenilenen ürün çeşitliliği ile motosiklet sektörü açısından büyük bir değişimin yaşanacağı yıl olacağını belirten UMA yöneticileri, 19 yeni Euro 4 uyumlu modellerinin de tanıtımlarını yaparak sektördeki yükselişlerine devam ettiklerini belirttiler.

 


Toplantıda dikkat çekilen bir diğer konu ise günümüzde önemi hızla artan müşteri ilişkilerine dikkat çektiler. Değişen teknolojisi ile birlikte yetkili servislere gerekli eğitimleri sağlayarak müşteri memnuniyeti daha üst seviyelere çıkartmayı hedeflediklerini, müşterin talep ve isteklerine daha etkin, pratik ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasında, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam edeceğini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.