NGK

Vespa'dan 6 konsept tasarım.

Yeni Modeller 10.10.2017 - 21:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3020+ kez okundu.
 

Vespa'dan 6 konsept tasarım.

Dünyanın en popüler motosiklet markalarından biri olan Vespa'ın ilk modelleri halen ikonikliğini korusa da, yeni yayımlanan 6 konsept tasarımı oldukça dikkat çekti. Piyasaya sürüldüğü 1946 yılında küçük boyutu yüzünden kendisine ‘Paperino’ (kaz yavrusu) adı takılan Vespa, 6 yeni konsept ile meraklılarının karşısına çıkıyor. Dünya Halleri'nin aktardığına göre Harley Davidson, Vespa'yı 6 yeni konsept ile yeniden dizayn etti. Harley Davidson denince akla ilk gelen modellerden biri de ‘chopper’ oluyor. Chopper’ın yüksek gidonu ve kolayca tanınan egzoz sesi ile Vespa birleşince ortaya aşağıdaki gibi ikonik bir tasarım çıkıyor. Off-road motosikletleri sevenlere ise, aşağıdaki tasarım hitap ediyor. Kumda, çakılda, çamurda, karda ve hatta suda bile gidebiliyor. Dişli lastikleri, zeminde güvenli şekilde ilerlenebilmesini sağlıyor. Uzun mesafe gidecekler için de, Vespa Touring Bike daha uygun olabilir. Büyük yakıt deposu kilometrelerce yol alabilmeyi sağlarken yüksek koltuğu rahatlık sağlıyor. Hatta başka bir yolcu ve bavul için bile yeri var. Vespa Superbike, adından da anlaşılabileceği üzere tam bir ‘hız’ motoru. Orta halli bir Vespa’nın motor hacmi 50 cc; Vespa Superbike ise 1200 cc’lik motora sahip. Tron esintili bir Vespa’nın nasıl görüneceğini ise Harley Davidson, aşağıdaki tasarımla canlandırıyor. Bu fütüristik yarış motosikleti tamamen likit yakıt kullanıyor. Fren yapmak ya da denge sağlamak için bir çift küçük kola sahip. Yarış için üretilen bu model, tasarımcısının bilim kurgu tarzını sevdiğini belli ediyor.

Dünyanın en popüler motosiklet markalarından biri olan Vespa'ın ilk modelleri halen ikonikliğini korusa da, yeni yayımlanan 6 konsept tasarımı oldukça dikkat çekti.

Piyasaya sürüldüğü 1946 yılında küçük boyutu yüzünden kendisine ‘Paperino’ (kaz yavrusu) adı takılan Vespa, 6 yeni konsept ile meraklılarının karşısına çıkıyor.

Dünya Halleri'nin aktardığına göre Harley Davidson, Vespa'yı 6 yeni konsept ile yeniden dizayn etti.

Harley Davidson denince akla ilk gelen modellerden biri de ‘chopper’ oluyor. Chopper’ın yüksek gidonu ve kolayca tanınan egzoz sesi ile Vespa birleşince ortaya aşağıdaki gibi ikonik bir tasarım çıkıyor.

Vespa

Off-road motosikletleri sevenlere ise, aşağıdaki tasarım hitap ediyor. Kumda, çakılda, çamurda, karda ve hatta suda bile gidebiliyor. Dişli lastikleri, zeminde güvenli şekilde ilerlenebilmesini sağlıyor.

Vespa

Uzun mesafe gidecekler için de, Vespa Touring Bike daha uygun olabilir. Büyük yakıt deposu kilometrelerce yol alabilmeyi sağlarken yüksek koltuğu rahatlık sağlıyor. Hatta başka bir yolcu ve bavul için bile yeri var.

Vespa

Vespa Superbike, adından da anlaşılabileceği üzere tam bir ‘hız’ motoru. Orta halli bir Vespa’nın motor hacmi 50 cc; Vespa Superbike ise 1200 cc’lik motora sahip.

Vespa

Tron esintili bir Vespa’nın nasıl görüneceğini ise Harley Davidson, aşağıdaki tasarımla canlandırıyor. Bu fütüristik yarış motosikleti tamamen likit yakıt kullanıyor. Fren yapmak ya da denge sağlamak için bir çift küçük kola sahip. Yarış için üretilen bu model, tasarımcısının bilim kurgu tarzını sevdiğini belli ediyor.

Vespa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.