NGK

Vinales Katar testlerinin ikinci gününde lider

Moto-GP 04.03.2016 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2363+ kez okundu.
 

Vinales Katar testlerinin ikinci gününde lider

Suzuki'den Maverick Vinales ilk gün sergilemiş olduğu harika performansı ikinci günde de sürdürdü ve MotoGP Katar testlerinin ikinci gününü zirvede kapattı.

Phillip Island testlerinde de ikinci gün en hızlı isim olmayı başaran Vinales, dün Lorenzo'nun elde ettiği en hızlı tur derecesini geliştirerek 1.55.436'ya çekmeyi başardı. Vinales bugün Suzuki'nin kesintisiz vites yükseltme sistemini kullanırken günü 10. sırada tamamlayan takım arkadaşı Espargaro ise kesintisiz vites düşürme sistemiyle pistteydi. Ducati'nin İtalyan sürücüsü Andrea Iannone sadece 0.072 saniye geride ikinci sırada kendisine yer bulurken, gün boyunca düşen dört sürücüden biriydi. İlk günü 1.55.452'lik derecesiyle lider olarak kapatan Lorenzo ise 1.55.535'lik derecesiyle bugünü üçüncü sırada tamamladı. Pramac Ducati'den Scott Reddin dördüncü olurken en hızlı turun yaklaşık çeyrek saniye gerisinde kaldı. Hector Barbera ile yakın bir mücadele sergileyen Redding, en hızlı uydu sürücüsü olmayı başardı. Ducati'nin bir diğer İtalyan sürücüsü Andrea Dovizioso ise Dani Pedrosa'nın önünde altıncı sırada günü noktaladı. Yamaha'nın İtalyan efsanesi Valentino Rossi ise yarım saniye geride sekizinci olurken Repsol Honda'nın şampiyon İspanyolu Marc Marquez'i 0.1 saniye ile geçmeyi başardı. Günün düşen bir diğer pilotu olan Marquez, dördüncü turundayken ilk virajda düştü. İspanyol sürücü bu kazadan yara almadan kurtulurken yaklaşık 30 dakika sonra yeniden piste çıktı ancak Vinales'in 0.6 saniye gerisinde kaldı ve günü dokuzuncu sırada tamamladı. Danilo Petrucci'nin yerine pistte olan Michele Pirro ve Tech 3 Yamaha adına yarışan Pol Espargaro, günün diğer düşen isimleri oldular.
Suzuki'den Maverick Vinales ilk gün sergilemiş olduğu harika performansı ikinci günde de sürdürdü ve MotoGP Katar testlerinin ikinci gününü zirvede kapattı.

Phillip Island testlerinde de ikinci gün en hızlı isim olmayı başaran Vinales, dün Lorenzo'nun elde ettiği en hızlı tur derecesini geliştirerek 1.55.436'ya çekmeyi başardı.

Vinales bugün Suzuki'nin kesintisiz vites yükseltme sistemini kullanırken günü 10. sırada tamamlayan takım arkadaşı Espargaro ise kesintisiz vites düşürme sistemiyle pistteydi.

Ducati'nin İtalyan sürücüsü Andrea Iannone sadece 0.072 saniye geride ikinci sırada kendisine yer bulurken, gün boyunca düşen dört sürücüden biriydi.

İlk günü 1.55.452'lik derecesiyle lider olarak kapatan Lorenzo ise 1.55.535'lik derecesiyle bugünü üçüncü sırada tamamladı.

Pramac Ducati'den Scott Reddin dördüncü olurken en hızlı turun yaklaşık çeyrek saniye gerisinde kaldı. Hector Barbera ile yakın bir mücadele sergileyen Redding, en hızlı uydu sürücüsü olmayı başardı.

Ducati'nin bir diğer İtalyan sürücüsü Andrea Dovizioso ise Dani Pedrosa'nın önünde altıncı sırada günü noktaladı.

Yamaha'nın İtalyan efsanesi Valentino Rossi ise yarım saniye geride sekizinci olurken Repsol Honda'nın şampiyon İspanyolu Marc Marquez'i 0.1 saniye ile geçmeyi başardı.

Günün düşen bir diğer pilotu olan Marquez, dördüncü turundayken ilk virajda düştü. İspanyol sürücü bu kazadan yara almadan kurtulurken yaklaşık 30 dakika sonra yeniden piste çıktı ancak Vinales'in 0.6 saniye gerisinde kaldı ve günü dokuzuncu sırada tamamladı.

Danilo Petrucci'nin yerine pistte olan Michele Pirro ve Tech 3 Yamaha adına yarışan Pol Espargaro, günün diğer düşen isimleri oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.