NGK

Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce'de Tamamlandı.

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 11.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2902+ kez okundu.
 

Yakın Karadeniz Baja Rallisi Düzce'de Tamamlandı.

Dört gün 450 km. süren Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi Topuk Yaylası'nda tamamlandı. Dereceye giren sporculara kupaları Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve protokol üyeleri tarafından verildi.     Düzce ve 7 ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ilçe belediye ve kaymakamlıklarının iş birliğiyle organize edilen Yakın Karadeniz Baja Rallisi sona erdi.  R1, R2, R3 ve R4 kategorilerinde mücadele eden sporcular, dört gün önce Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nden başladıkları yarışlarda, 450 kilometrelik etabı tamamladı. Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası'na ulaşan sporcular, burada hazırlanan zorlu orman özel etabını geçerek, rallinin son etabını tamamladı.  Etap sonunda Ralli 1 (R1) kategorisinde Şakir Şenkalaycı (AVMK-KTM) birinci, İzzet Kazdal (Ayazdere-BETA) ikinci, Salih Serim (Kartepe-KTM) üçüncü oldu.  Rallinin diğer kategorilerinin sonuçları ise şöyle:  Ralli 2: İslam Yıldız (STMOK-Husqvarna), Aydın Kırdar (AVMK-Yamaha), Erhan Yalçın (TİTUS-Yamaha)  Ralli 3 (ATV): Bilal Şengül (Kartepe-Artic Cat), Haktan Özkul (BAMOS-Canam), Osman Şengül (Kartepe-Artic Cat)  Ralli Genç: Bayram Uysal (KEMK-Husqvarna), Eren Mert Kocaman (FOSK-KTM), Yusuf Işık (KNN4-Yamaha)  Ralli Veteran: Sinan Ordu (Kartepe-KTM), Hüseyin Neziroğlu (YMK-KTM), Murat Kocabıyık (BMK-KTM)  Ralli4 (UTV): Orçun Koral (EOSK-Canam), Çağdaş Çağlar (HMSK-Canam), Ekin Vural (EOSK-Canam),  Ralli Kadın: Gökçen Kabaş (BAMOS-Sherco)    Dereceye giren sporculara kupaları Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Badur, TMF İdari Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, TMF Teknik Asbaşkanı Ogün Baysan, Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım, Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek, Gölyaka Kaymakamı İsmail Sündük, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve protokol üyeleri tarafından verildi.  Ödül töreni sonrası ralli hakkında açıklamalarda bulunan Düzce Valisi Dağlı, 4 gün boyunca çok güzel bir organizasyon izlediklerini ve hiç bir olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi. Düzce'nin İstanbul ve Ankara'nın ortasında doğa harikası bir kent olduğuna değinen Vali Dağlı, "Düzcemiz doğası, ormanları, gölleri ve yaylaları ile çok güzel bir kent. Herkesi gezmeye görmeye davet ediyoruz. Bu organizasyonla şehrimizi tüm Türkiye'ye gösterme şansımız oldu. Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum." diye konuştu.     

Dört gün 450 km. süren Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi Topuk Yaylası'nda tamamlandı. Dereceye giren sporculara kupaları Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve protokol üyeleri tarafından verildi.

 

 

Düzce ve 7 ilçesinde, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ilçe belediye ve kaymakamlıklarının iş birliğiyle organize edilen Yakın Karadeniz Baja Rallisi sona erdi. 
R1, R2, R3 ve R4 kategorilerinde mücadele eden sporcular, dört gün önce Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nden başladıkları yarışlarda, 450 kilometrelik etabı tamamladı. Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası'na ulaşan sporcular, burada hazırlanan zorlu orman özel etabını geçerek, rallinin son etabını tamamladı. 

Etap sonunda Ralli 1 (R1) kategorisinde Şakir Şenkalaycı (AVMK-KTM) birinci, İzzet Kazdal (Ayazdere-BETA) ikinci, Salih Serim (Kartepe-KTM) üçüncü oldu. 
Rallinin diğer kategorilerinin sonuçları ise şöyle: 
Ralli 2: İslam Yıldız (STMOK-Husqvarna), Aydın Kırdar (AVMK-Yamaha), Erhan Yalçın (TİTUS-Yamaha) 
Ralli 3 (ATV): Bilal Şengül (Kartepe-Artic Cat), Haktan Özkul (BAMOS-Canam), Osman Şengül (Kartepe-Artic Cat) 
Ralli Genç: Bayram Uysal (KEMK-Husqvarna), Eren Mert Kocaman (FOSK-KTM), Yusuf Işık (KNN4-Yamaha) 
Ralli Veteran: Sinan Ordu (Kartepe-KTM), Hüseyin Neziroğlu (YMK-KTM), Murat Kocabıyık (BMK-KTM) 
Ralli4 (UTV): Orçun Koral (EOSK-Canam), Çağdaş Çağlar (HMSK-Canam), Ekin Vural (EOSK-Canam), 
Ralli Kadın: Gökçen Kabaş (BAMOS-Sherco) 
 
Dereceye giren sporculara kupaları Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Badur, TMF İdari Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, TMF Teknik Asbaşkanı Ogün Baysan, Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım, Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek, Gölyaka Kaymakamı İsmail Sündük, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve protokol üyeleri tarafından verildi. 

Ödül töreni sonrası ralli hakkında açıklamalarda bulunan Düzce Valisi Dağlı, 4 gün boyunca çok güzel bir organizasyon izlediklerini ve hiç bir olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi. Düzce'nin İstanbul ve Ankara'nın ortasında doğa harikası bir kent olduğuna değinen Vali Dağlı, "Düzcemiz doğası, ormanları, gölleri ve yaylaları ile çok güzel bir kent. Herkesi gezmeye görmeye davet ediyoruz. Bu organizasyonla şehrimizi tüm Türkiye'ye gösterme şansımız oldu. Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum." diye konuştu. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.