NGK

YAMAHA GENEL MERKEZİNİ ATAŞEHİR’E TAŞIDI

Moto-Haber 16.03.2018 - 08:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3204+ kez okundu.
 

YAMAHA GENEL MERKEZİNİ ATAŞEHİR’E TAŞIDI

Yamaha Motor’un, ‘eşsiz Yamaha tarzını’ yansıttığı,İstanbul Ataşehir’de konumlanan yeni genel merkezinin açılışı özel bir davetle gerçekleştirildi.

Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Yamaha Motor Avrupa’dan üst düzey yöneticiler,  sektör temsilcileri ve marka iş ortakları katıldı.   Kalabalık davetli grubunun katıldığı açılışta konuşma yapan Bora Berker Cansever ‘2018 bizim için yenilenme yılı oldu, genel merkezimizde hayata geçirdiğimiz yeniliklerden birisidir. Bu kapsamda Türkiye’deki varlığımıza yatırımlarımızı arttırarak ve hizmetlerimizi geliştirerek devam ediyoruz.Ülkemizde geniş bayi ağımız ile birlikte en büyük hedefimiz olan hayat boyu Yamaha müşterisi yaratma yönündeki çalışmalarımıza yeni genel merkezimizde devam edeceğiz. Markamız her zaman rekabetçi, yenilikçi ve sınırları zorlayanbir marka olmuştur. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de,Yamaha markasını ve müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetleri güçlendirmek için çalışmalarımızı aynı motivasyon ile arttırarak sürdüreceğiz” dedi.   Satış sonrası hizmetlerde fark yaratmaya devam ediyor.                                                              Geçtiğimiz günlerde Motobike İstanbul fuarında 2018 yılı modellerini tanıtan Yamaha, bu yıl da yenilenen ürün gamı ile müşteri beklentilerini fazlasıyla karşılayacak. Yeni modelleri ve satış sonrası hizmetleri ile fark yarataran Yamaha, konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 60 bayisinin tamamında 3S (satış, servis ve yedek parça) hizmeti veren marka, Avrupa motosiklet pazarında olduğu gibi Türkiye’de de benzersiz bir marka olarak konumlandırılıyor ve bu doğrultuda benzersiz ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor.  
Yamaha Motor’un, ‘eşsiz Yamaha tarzını’ yansıttığı,İstanbul Ataşehir’de konumlanan yeni genel merkezinin açılışı özel bir davetle gerçekleştirildi.

Yamaha Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Yamaha Motor Avrupa’dan üst düzey yöneticiler,  sektör temsilcileri ve marka iş ortakları katıldı.

 

Kalabalık davetli grubunun katıldığı açılışta konuşma yapan Bora Berker Cansever ‘2018 bizim için yenilenme yılı oldu, genel merkezimizde hayata geçirdiğimiz yeniliklerden birisidir. Bu kapsamda Türkiye’deki varlığımıza yatırımlarımızı arttırarak ve hizmetlerimizi geliştirerek devam ediyoruz.Ülkemizde geniş bayi ağımız ile birlikte en büyük hedefimiz olan hayat boyu Yamaha müşterisi yaratma yönündeki çalışmalarımıza yeni genel merkezimizde devam edeceğiz. Markamız her zaman rekabetçi, yenilikçi ve sınırları zorlayanbir marka olmuştur. Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de,Yamaha markasını ve müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmetleri güçlendirmek için çalışmalarımızı aynı motivasyon ile arttırarak sürdüreceğiz” dedi.  

Satış sonrası hizmetlerde fark yaratmaya devam ediyor.                                                             

Geçtiğimiz günlerde Motobike İstanbul fuarında 2018 yılı modellerini tanıtan Yamaha, bu yıl da yenilenen ürün gamı ile müşteri beklentilerini fazlasıyla karşılayacak. Yeni modelleri ve satış sonrası hizmetleri ile fark yarataran Yamaha, konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 60 bayisinin tamamında 3S (satış, servis ve yedek parça) hizmeti veren marka, Avrupa motosiklet pazarında olduğu gibi Türkiye’de de benzersiz bir marka olarak konumlandırılıyor ve bu doğrultuda benzersiz ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.