NGK

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE 2019’DA DA DUYGULARIN ÖNCÜSÜ OLACAK

Moto-Haber 20.08.2018 - 19:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3509+ kez okundu.
 

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE 2019’DA DA DUYGULARIN ÖNCÜSÜ OLACAK

Nisan ayında Yamaha Yolda projesi ile yola çıkan Yamaha Motor motosiklet tutkunlarıyla hız kesmeden bir araya gelmeye devam ediyor. Ürün gamını sürekli genişleterek her sene yeniliklere imza atan Yamaha Motor, Yamaha Yolda, MT Tour ve Uzatılmış Garanti gibi yeni projeler ile beklentileriaşan hizmetler sunmaya devam ediyor. 2018 yılına “müşteri odaklı hizmet” hedefi ile başlayan Yamaha Motor Türkiye, ilerleyen günlerde de bu hedefini odağında tutarak pazardaki konumunu güçlendirmeye devam edecek.

Yamaha Motor,2018 yılı içinde iki önemli etkinlikle yeni modellerini motosiklet kullanıcıları ile buluşturdu. “Yamaha Yolda” etkinliği kapsamında 3 ay boyunca 12 şehiri ziyaret eden Yamaha MotorTürkiye ekibi, yenilenen ürünlerini yakından görüp deneyimlemek isteyen binlerce motosiklet sever ile bir araya geldi. 2019 yılında ve takip eden yıllarda “Yamaha Yolda” projesi kapsamında farklı şehirlere gitmeyi planladıklarını belirten Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin Şeker “ Bu yıl sektörde ilk olan iki önemli etkinliğe imza attık. İlk olarak “Yamaha Yolda” projesini hayata geçirdik. Bu proje ile amacımız motosiklet severler ile yakın temas halinde olmak, müşteri deneyimini arttırmak ve görüşlerini alarak müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi daha fazla nasıl geliştirebileceğimiz hakkında birinci ağızdan bilgi sahibi olmaktı. Ziyaret ettiğimiz her şehirde bizi heyecanla karşılayan tüm motosiklet severlere teşekkür ediyoruz. Bizim için en güzel teşekkür ise ayrılırken katılımcılarda gördüğümüz memnuniyet ifadesi olmuştur. 2018 yılı Yamaha Yolda takvimini tamamladıktan hemen sonra Ağustos ayında Avrupa’da her ülkenin misafir etmek istediği MT Tour’u İstanbul ve İzmir’de ağırlıyoruz. Bu iki etkinlikte müşterilerden aldığımız olumlu geri dönüşler nedeni ile 2019 planlamalarımızı şimdiden yapmaya başladık. 2019 yılında da benzer etkinlikler ile motosiklet severler ile bir araya gelmeyi planlıyoruz. Yamaha Motor olarak motosiklet severlerin ruhuna dokunan, duygulara öncülük eden kaliteli ürünler ve hizmetler ile müşterilerimiz ile bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi. Ersin ŞEKER- Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü      Yamaha Motor Uzatılmış Fabrika Garantisi Ürettiği motosiklet teknolojileri ve tasarımları ile sektöre öncülük eden Yamaha Motor, hizmeti “Uzatılmış Garanti” hizmeti ile yine motosiklet kullanıcılarının yüzünü güldürmeye ve standartları yükseltmeye devam ediyor. Ürünlerine olan güvenini “Uzatılmış Garanti” hizmeti ile bir kez daha ortaya koyan Yamaha Motor, tüm modellerinde 5 Yıl’a varan garanti uygulamasını başlattı. Buna göre Yamaha Motor, müşterilerine standart olarak sunulan 2 Yıl Fabrika Garantisini +1 Yıl, +2 Yıl veya +3 Yıl uzatma opsiyonu sunarak garanti süresini 5 yıla kadar uzatılmasına olanak sağlıyor.    
Nisan ayında Yamaha Yolda projesi ile yola çıkan Yamaha Motor motosiklet tutkunlarıyla hız kesmeden bir araya gelmeye devam ediyor. Ürün gamını sürekli genişleterek her sene yeniliklere imza atan Yamaha Motor, Yamaha Yolda, MT Tour ve Uzatılmış Garanti gibi yeni projeler ile beklentileriaşan hizmetler sunmaya devam ediyor. 2018 yılına “müşteri odaklı hizmet” hedefi ile başlayan Yamaha Motor Türkiye, ilerleyen günlerde de bu hedefini odağında tutarak pazardaki konumunu güçlendirmeye devam edecek.

Yamaha Motor,2018 yılı içinde iki önemli etkinlikle yeni modellerini motosiklet kullanıcıları ile buluşturdu. “Yamaha Yolda” etkinliği kapsamında 3 ay boyunca 12 şehiri ziyaret eden Yamaha MotorTürkiye ekibi, yenilenen ürünlerini yakından görüp deneyimlemek isteyen binlerce motosiklet sever ile bir araya geldi. 2019 yılında ve takip eden yıllarda “Yamaha Yolda” projesi kapsamında farklı şehirlere gitmeyi planladıklarını belirten Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin Şeker “ Bu yıl sektörde ilk olan iki önemli etkinliğe imza attık. İlk olarak “Yamaha Yolda” projesini hayata geçirdik. Bu proje ile amacımız motosiklet severler ile yakın temas halinde olmak, müşteri deneyimini arttırmak ve görüşlerini alarak müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için kendimizi daha fazla nasıl geliştirebileceğimiz hakkında birinci ağızdan bilgi sahibi olmaktı. Ziyaret ettiğimiz her şehirde bizi heyecanla karşılayan tüm motosiklet severlere teşekkür ediyoruz. Bizim için en güzel teşekkür ise ayrılırken katılımcılarda gördüğümüz memnuniyet ifadesi olmuştur. 2018 yılı Yamaha Yolda takvimini tamamladıktan hemen sonra Ağustos ayında Avrupa’da her ülkenin misafir etmek istediği MT Tour’u İstanbul ve İzmir’de ağırlıyoruz. Bu iki etkinlikte müşterilerden aldığımız olumlu geri dönüşler nedeni ile 2019 planlamalarımızı şimdiden yapmaya başladık. 2019 yılında da benzer etkinlikler ile motosiklet severler ile bir araya gelmeyi planlıyoruz. Yamaha Motor olarak motosiklet severlerin ruhuna dokunan, duygulara öncülük eden kaliteli ürünler ve hizmetler ile müşterilerimiz ile bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ersin ŞEKER- Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü 

 

 

Yamaha Motor Uzatılmış Fabrika Garantisi

Ürettiği motosiklet teknolojileri ve tasarımları ile sektöre öncülük eden Yamaha Motor, hizmeti “Uzatılmış Garanti” hizmeti ile yine motosiklet kullanıcılarının yüzünü güldürmeye ve standartları yükseltmeye devam ediyor. Ürünlerine olan güvenini “Uzatılmış Garanti” hizmeti ile bir kez daha ortaya koyan Yamaha Motor, tüm modellerinde 5 Yıl’a varan garanti uygulamasını başlattı. Buna göre Yamaha Motor, müşterilerine standart olarak sunulan 2 Yıl Fabrika Garantisini +1 Yıl, +2 Yıl veya +3 Yıl uzatma opsiyonu sunarak garanti süresini 5 yıla kadar uzatılmasına olanak sağlıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.