NGK

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE BAYİ BULUŞMASI İSTANBUL’DA YAPILDI

Moto-Haber 27.12.2018 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 4032+ kez okundu.
 

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE BAYİ BULUŞMASI İSTANBUL’DA YAPILDI

Yamaha Motor Türkiye,5’inci bayi buluşmasını İstanbul Ataşehir Silence Otel’de gerçekleştirdi.

Yamaha Motor Türkiye’nin tüm yönetim kadrosu ve iş ortaklarının bir araya geldiği organizasyonda, "Birlikte Daha Güçlüyüz" mottosu ile 2018 yılının değerlendirmesi yapıldı, 2019 yılı için hedeflerin paylaşıldığı buluşmada, daha fazla müşteri memnuniyeti, daha iyi hizmet ve kullanıcı ile daha interaktif iletişim öne çıktı.   Türkiye genelinde 35 ilden 60 bayinin katıldığı buluşmada,dünyadaki hızlı değişimle birlikte müşteri beklentilerinin de değiştiğini söyleyen Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Cansever “Yamaha felsefesini ve değerleriniözümseyip, hızla değişen müşteri beklentilerini aşan hizmetler sunarak siz değerli iş ortaklarımızla 2018 yılını ekonomide yaşanan dalgalanmaya karşın başarılı bir şekilde kapatıyoruz. 2019 yılında da devam etmesi beklenen zorlu şartlara rağmen tüketiciye eşsiz modeller ve hizmetler sunarak pazardaki konumumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Müşteri memnuniyetini artıran hizmet çözümlerimiz, geliştirdiğimiz ve sektöre yeni heyecanlar katan projelerimizle büyümeye devam edeceğiz.” dedi.    Yamaha’yı oluşturan değerlerden bahseden Cansever’in ardından Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin Şeker 2018 yılı satış değerlendirmesi ve 2019 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Pazarlama İletişimine yönelik 2018 yılı içerisinde yapılan ‘Yamaha Yolda’ ve ‘MT Tour’ gibi sektörde ilk olan etkinliklerin başarılı yansımalarını Yamaha Motor Türkiye Pazarlama Uzmanı Ece Odyakmaz anlattı. Ardından 2019 yılında Türkiye’de satışa çıkacak yeni modeller tanıtıldı ve Satış Sonrası Hizmetlere dair uygulamalar aktarıldı. Toplantı sonunda interaktif geçen soru cevap bölümünden sonra keyifli bir akşam yemeği ile organizasyon sonlandı.
Yamaha Motor Türkiye,5’inci bayi buluşmasını İstanbul Ataşehir Silence Otel’de gerçekleştirdi.

Yamaha Motor Türkiye’nin tüm yönetim kadrosu ve iş ortaklarının bir araya geldiği organizasyonda, "Birlikte Daha Güçlüyüz" mottosu ile 2018 yılının değerlendirmesi yapıldı, 2019 yılı için hedeflerin paylaşıldığı buluşmada, daha fazla müşteri memnuniyeti, daha iyi hizmet ve kullanıcı ile daha interaktif iletişim öne çıktı.

 

Türkiye genelinde 35 ilden 60 bayinin katıldığı buluşmada,dünyadaki hızlı değişimle birlikte müşteri beklentilerinin de değiştiğini söyleyen Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Cansever “Yamaha felsefesini ve değerleriniözümseyip, hızla değişen müşteri beklentilerini aşan hizmetler sunarak siz değerli iş ortaklarımızla 2018 yılını ekonomide yaşanan dalgalanmaya karşın başarılı bir şekilde kapatıyoruz. 2019 yılında da devam etmesi beklenen zorlu şartlara rağmen tüketiciye eşsiz modeller ve hizmetler sunarak pazardaki konumumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Müşteri memnuniyetini artıran hizmet çözümlerimiz, geliştirdiğimiz ve sektöre yeni heyecanlar katan projelerimizle büyümeye devam edeceğiz.” dedi. 

 

Yamaha’yı oluşturan değerlerden bahseden Cansever’in ardından Yamaha Motor Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ersin Şeker 2018 yılı satış değerlendirmesi ve 2019 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Pazarlama İletişimine yönelik 2018 yılı içerisinde yapılan ‘Yamaha Yolda’ ve ‘MT Tour’ gibi sektörde ilk olan etkinliklerin başarılı yansımalarını Yamaha Motor Türkiye Pazarlama Uzmanı Ece Odyakmaz anlattı. Ardından 2019 yılında Türkiye’de satışa çıkacak yeni modeller tanıtıldı ve Satış Sonrası Hizmetlere dair uygulamalar aktarıldı. Toplantı sonunda interaktif geçen soru cevap bölümünden sonra keyifli bir akşam yemeği ile organizasyon sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.