NGK

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE’YE İKİNCİ KEZ SOSYAL MEDYA ÖDÜLÜ GELDİ!

Moto-Haber 07.05.2018 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3543+ kez okundu.
 

YAMAHA MOTOR TÜRKİYE’YE İKİNCİ KEZ SOSYAL MEDYA ÖDÜLÜ GELDİ!

Yamaha Motor Türkiye Social Media Awards Turkey’den bu yıl ikinci kez motosiklet kategorisinde “SocialBrands Veri Analitiği Ödülü”nü kazandı…

Bu yıl ikincisi kez düzenlenen vemarkaları sosyal medya performanslarına göre değerlendiren Social Media Awards Turkey, alanında tek olan önemli bir organizasyon. Bu önemli organizasyonda Yamaha Motor Türkiye, sosyal medya performansı ile motosiklet sektöründe rakiplerini geride bırakarak birinciliği üstlendi. Digital İletişim sürecini Red and Grey Media ile yürüten Yamaha Motor Türkiye, sosyal medya kanallarında yenilikçi, dinamik, kullanıcıları ile interaktif iletişimde olan, özgün ve yaratıcı içerikler oluşturan yapısıyla gösterdiği başarısını bu ödülle tescillemiş oldu.     Pazarlama iletişimi faaliyetlerinin her alanında olduğu gibi sosyal medya alanında da iddialarını koruduklarını ve bu yıl ikinci kez aldıkları bu ödülle bunu tescillediklerini belirten Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Yamaha olarak Kando felsefesini benimsiyor ve yürütüyoruz. Kando Japonca’da en kısa anlatımı ile müşterinin beklentilerini aşmak anlamına geliyor. Yamaha sadece motor üretip satmıyor, müşterilerini anlayarak onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya ve hattaötesine geçmeye, onlarla sürekli iletişimde olmaya çalışıyor. Müşteri merkezli iletişim yapmaya, müşteriyi tüm çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin odak noktasına oturtmaya çalışıyoruz. Eşsiz Yamaha tarzını ve değerlerini müşterilerimiz ile kurduğumuz bağda görebilirsiniz. Sosyal medya kanalları kullanıcılarımız ve takipçilerimizle sıcak ilişki içinde olduğumuz,onların fikir ve tepkilerini anında alabildiğimiz, ölçebildiğimiz alanlar. Nitelikli ve bilgilendirici içerikler ile digital alanda aktif olarak yer almaya devam edeceğiz. Bizi bu ödüle layık gören ve takip eden herkese teşekkür ederiz” dedi.
Yamaha Motor Türkiye Social Media Awards Turkey’den bu yıl ikinci kez motosiklet kategorisinde “SocialBrands Veri Analitiği Ödülü”nü kazandı…

Bu yıl ikincisi kez düzenlenen vemarkaları sosyal medya performanslarına göre değerlendiren Social Media Awards Turkey, alanında tek olan önemli bir organizasyon. Bu önemli organizasyonda Yamaha Motor Türkiye, sosyal medya performansı ile motosiklet sektöründe rakiplerini geride bırakarak birinciliği üstlendi. Digital İletişim sürecini Red and Grey Media ile yürüten Yamaha Motor Türkiye, sosyal medya kanallarında yenilikçi, dinamik, kullanıcıları ile interaktif iletişimde olan, özgün ve yaratıcı içerikler oluşturan yapısıyla gösterdiği başarısını bu ödülle tescillemiş oldu.

 

 

Pazarlama iletişimi faaliyetlerinin her alanında olduğu gibi sosyal medya alanında da iddialarını koruduklarını ve bu yıl ikinci kez aldıkları bu ödülle bunu tescillediklerini belirten Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever “Yamaha olarak Kando felsefesini benimsiyor ve yürütüyoruz. Kando Japonca’da en kısa anlatımı ile müşterinin beklentilerini aşmak anlamına geliyor. Yamaha sadece motor üretip satmıyor, müşterilerini anlayarak onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya ve hattaötesine geçmeye, onlarla sürekli iletişimde olmaya çalışıyor. Müşteri merkezli iletişim yapmaya, müşteriyi tüm çalışmalarımızın ve hizmetlerimizin odak noktasına oturtmaya çalışıyoruz. Eşsiz Yamaha tarzını ve değerlerini müşterilerimiz ile kurduğumuz bağda görebilirsiniz. Sosyal medya kanalları kullanıcılarımız ve takipçilerimizle sıcak ilişki içinde olduğumuz,onların fikir ve tepkilerini anında alabildiğimiz, ölçebildiğimiz alanlar. Nitelikli ve bilgilendirici içerikler ile digital alanda aktif olarak yer almaya devam edeceğiz. Bizi bu ödüle layık gören ve takip eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.