NGK

Yamaha Tracer 700 gün yüzüne çıktı!

Yeni Modeller 28.04.2016 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3357+ kez okundu.
 

Yamaha Tracer 700 gün yüzüne çıktı!

Yamaha’nın bir süredir dillerde dolaşan modeli gün yüzüne çıktı. Tracer modelinin MT-07 motor bloğu ile donatılmış versiyonu Yamaha Tracer 700 motosiklet severlerle buluşuyor.

Bir süredir Yamaha MT-09 Tracer modelinin arkasından MT-07 Tracer’ın da geleceği dedikoduları motosiklet dünyasında dolaşıyordu. Ancak beklenen olmadı. Fuarlarda MT-07 Tracer modelini göremedik ve bir çok kişi de hayal kırıklığına uğramıştı. Çünkü Yamaha’nın sport tourer olarak adlandırabileceğimiz Tracer modelinin 09 Tracer’a göre hem daha ulaşılabilir hem de daha makul güç değerlerine sahip bir modelinin olacak olması herkesi heyecanlandırıyordu. Yamaha Tracer 700 sonunda sahnede Yamaha en sonunda uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Tracer 700 modelini motosikletseverlerin beğenisine sundu. Erişilebilir ve uygun maliyetli Sport Tourer modeli Tracer 700, motosiklet severlerin hem şehir içinde kullanabileceği kadar hafif ve makul hem de uzun turlarda geride bırakmayacak kadar güçlü tasarlanmış. Tasarımıyla Tracer motoruyla MT-07 Yamaha Tracer 700’ün kalbinde MT-07’de de kullanılan 689 cc’lik motor bloğu bulunuyor. 75 hp güç üretebilen bu motor, 68 NM’lik maksimum tork değerine de sahip. 196 kg’lık dolu ağırlığı ile sport tourer modelleri arasında rekabetçi bir ağırlığa ve fabrika verilerinde sunulan 4,3 litrelik ortalama yakıt tüketimi ile oldukça iddialı bir motosiklet olarak geliyor. Yamaha, Tracer 700’ün fiyatını henüz açıklamadı. Ancak fiyatın 09 Tracer’dan aşağıda MT-07’den ise bir miktar yukarıda olacağı ön görülüyor. Tahmini olarak Tracer 700’ün fiyatı 26 bin ile 28 bin TL civarlarında olacaktır. Eğer bu fiyatlara sunulursa bu sınıfta rekabet etmesi ise çok kolay olacaktır.
Yamaha’nın bir süredir dillerde dolaşan modeli gün yüzüne çıktı. Tracer modelinin MT-07 motor bloğu ile donatılmış versiyonu Yamaha Tracer 700 motosiklet severlerle buluşuyor.

Bir süredir Yamaha MT-09 Tracer modelinin arkasından MT-07 Tracer’ın da geleceği dedikoduları motosiklet dünyasında dolaşıyordu. Ancak beklenen olmadı. Fuarlarda MT-07 Tracer modelini göremedik ve bir çok kişi de hayal kırıklığına uğramıştı.

Çünkü Yamaha’nın sport tourer olarak adlandırabileceğimiz Tracer modelinin 09 Tracer’a göre hem daha ulaşılabilir hem de daha makul güç değerlerine sahip bir modelinin olacak olması herkesi heyecanlandırıyordu.

Yamaha Tracer 700 sonunda sahnede

Yamaha en sonunda uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Tracer 700 modelini motosikletseverlerin beğenisine sundu. Erişilebilir ve uygun maliyetli Sport Tourer modeli Tracer 700, motosiklet severlerin hem şehir içinde kullanabileceği kadar hafif ve makul hem de uzun turlarda geride bırakmayacak kadar güçlü tasarlanmış.

Tasarımıyla Tracer motoruyla MT-07

Yamaha Tracer 700’ün kalbinde MT-07’de de kullanılan 689 cc’lik motor bloğu bulunuyor. 75 hp güç üretebilen bu motor, 68 NM’lik maksimum tork değerine de sahip. 196 kg’lık dolu ağırlığı ile sport tourer modelleri arasında rekabetçi bir ağırlığa ve fabrika verilerinde sunulan 4,3 litrelik ortalama yakıt tüketimi ile oldukça iddialı bir motosiklet olarak geliyor.

Yamaha, Tracer 700’ün fiyatını henüz açıklamadı. Ancak fiyatın 09 Tracer’dan aşağıda MT-07’den ise bir miktar yukarıda olacağı ön görülüyor. Tahmini olarak Tracer 700’ün fiyatı 26 bin ile 28 bin TL civarlarında olacaktır. Eğer bu fiyatlara sunulursa bu sınıfta rekabet etmesi ise çok kolay olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.