NGK

YAMAHA XSR900: HÜKMETMEK İÇİN YARATILMIŞ

Yeni Modeller 01.04.2016 - 19:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2525+ kez okundu.
 

YAMAHA XSR900: HÜKMETMEK İÇİN YARATILMIŞ

Yamaha'nın efsanevi Japon motosiklet yapımcısı Shinya Kimura ile ortaya çıkardığı "Faster Sons' felsefesinin son üyesi XSR900 ile retro tarzı ve yarış etkisiyle dünün ve bugünün hızlı çocuklarını bu doyuma ulaştırıyor....

Faster Sons felsefesi eski Yamaha motosikletlerinin sembolik tarzlarına ve tasarımlarına saygı gösterme inancıyla, sürüş kabiliyetinden asla ödün vermeden, karakterli harika motosikletler yaratmak için motosiklet teknolojisinin sınırlarını zorluyor...   XSR900 zamansız tasarımı ile, Yamaha'nın sportif DNA'sını ve öyküsünü yansıtırken  geçmişteki sembolik motosikletlere atıfta bulunuyor. XSR900 orijinal görünümü ile, plastik parçaların minimal kullanımı ile, bunun yerine duyuları ödüllendiren yüksek kaliteli bileşenler sunuyor. Alüminyum kapaklı 14 litre yakıt deposu, ön ve arka alüminyum çamurluklar, alüminyum yan kapaklar ve sportif alüminyum farlar ile bütünlüğe kavuşuyor ve iki kademeli dikişli selenin önünde sahne alıyor. Kontrast cilalı egzoz ucu kapağı ile mat siyah egzoz sistemi, tüm sürüş maceralarına derin bir egzoz sesi sağlıyor.   XSR900, 3 silindirli 850cc çapraz düzenli motoru ile, kendini gösterebilecek güce sahip... TCS, üç performans modu ile, yol koşullarına bağlı olarak tam ayarlanabiliyor. Özellikle şehir içi sürüşlerinde aracın çalıştırılması ve durdurmasında oluşturduğu hafif debriyaj hissi ile güven yaratıyor.   Sıralı 2 silindirli motosiklet eşit ayak pozisyonu sunuyor. Ön ve arka süspansiyon ayarları sürüşü kontrol altında tutuyor. Dikkatlice düşünülmüş ve tasarlanmış motor ve şasi paketi, gelişmiş elektronik ile birlikte XSR900, temel sürüş becerileri edinmiş ve giriş seviyesi motosikletinden ileri adım atmaya hazır olan sürücülere sunulabilecek her şeye sahip... Ayrıca Sports Heritage segmentinin bu yeniüyesi, motosiklet sürmenin gerçek değerini bilenler ve makinenin tasarım ve tarzına önem verenler için mükemmel bir seçim oluyor.   XSR900 Temel özellikler Dikişli iki kademeli sele Alüminyum retro yakıt depo kapağı Alüminyum ön ve arka çamurluklar Yuvarlak ön ve arka far sistemi Geniş yelpazeli kişiselleştirmeye elverişli aksesuarlar   Şasinin önemli özellikleri Hafif ağırlıklı CF pres-döküm alüminyum parçaları Ayarlanabilir 41mm baş aşağı çatallar Ayarlanabilir bağlantı tipi monokros arka şok sistemi Daha dar ayak pozisyonu için şasi dışı pivot grubu ABS: Standart donanım TCS - Çekiş kontrol sistemi   Motor özellikleri 850cc sıralı 3 silindirli motor Çapraz düzlem konseptli motor tasarım felsefesi Derin doğrusal tork Güçlü hızlanma ve çekiş için 270 derece krank Yüksek d./dk'ya hassas, heyecan verici güç Yamaha D-MODU motor güç kontrolü   Yamaha Motor hakkında: Japonya'da bundan tam 60 yıl önce kurucusu Genichi Kawakami'nin uçak pervaneleri üretiminde kullanılan tezgahlarda ilk motosikletini geliştirmesiyle yollara çıkan Yamaha, bugün yılda ortalama 6 milyon adet motosiklet üreten, sürüş performansı ve teknolojisiyle milyonlarca müdavimi olan bir dünya markası... Türkiye'de 36 ilde 74 bayisi ile hizmet vermekte... Yamaha ürün gamına 2013 yılından bu yana, D'elight, X-Max400, MT-09, MT-07, MT-125, Xenter150, Tricity, MT-09 Tracer,  YZFR-25, YZF-R1M, MT-25, MT-10, XSR700 ve XSR900 gibi bir çok yeni ürün ekledi.
Yamaha'nın efsanevi Japon motosiklet yapımcısı Shinya Kimura ile ortaya çıkardığı "Faster Sons' felsefesinin son üyesi XSR900 ile retro tarzı ve yarış etkisiyle dünün ve bugünün hızlı çocuklarını bu doyuma ulaştırıyor....

Faster Sons felsefesi eski Yamaha motosikletlerinin sembolik tarzlarına ve tasarımlarına saygı gösterme inancıyla, sürüş kabiliyetinden asla ödün vermeden, karakterli harika motosikletler yaratmak için motosiklet teknolojisinin sınırlarını zorluyor...

 

XSR900 zamansız tasarımı ile, Yamaha'nın sportif DNA'sını ve öyküsünü yansıtırken  geçmişteki sembolik motosikletlere atıfta bulunuyor. XSR900 orijinal görünümü ile, plastik parçaların minimal kullanımı ile, bunun yerine duyuları ödüllendiren yüksek kaliteli bileşenler sunuyor. Alüminyum kapaklı 14 litre yakıt deposu, ön ve arka alüminyum çamurluklar, alüminyum yan kapaklar ve sportif alüminyum farlar ile bütünlüğe kavuşuyor ve iki kademeli dikişli selenin önünde sahne alıyor. Kontrast cilalı egzoz ucu kapağı ile mat siyah egzoz sistemi, tüm sürüş maceralarına derin bir egzoz sesi sağlıyor.

 

XSR900, 3 silindirli 850cc çapraz düzenli motoru ile, kendini gösterebilecek güce sahip... TCS, üç performans modu ile, yol koşullarına bağlı olarak tam ayarlanabiliyor. Özellikle şehir içi sürüşlerinde aracın çalıştırılması ve durdurmasında oluşturduğu hafif debriyaj hissi ile güven yaratıyor.

 

Sıralı 2 silindirli motosiklet eşit ayak pozisyonu sunuyor. Ön ve arka süspansiyon ayarları sürüşü kontrol altında tutuyor. Dikkatlice düşünülmüş ve tasarlanmış motor ve şasi paketi, gelişmiş elektronik ile birlikte XSR900, temel sürüş becerileri edinmiş ve giriş seviyesi motosikletinden ileri adım atmaya hazır olan sürücülere sunulabilecek her şeye sahip... Ayrıca Sports Heritage segmentinin bu yeniüyesi, motosiklet sürmenin gerçek değerini bilenler ve makinenin tasarım ve tarzına önem verenler için mükemmel bir seçim oluyor.

 

XSR900 Temel özellikler

Dikişli iki kademeli sele

Alüminyum retro yakıt depo kapağı

Alüminyum ön ve arka çamurluklar

Yuvarlak ön ve arka far sistemi

Geniş yelpazeli kişiselleştirmeye elverişli aksesuarlar

 

Şasinin önemli özellikleri

Hafif ağırlıklı CF pres-döküm alüminyum parçaları

Ayarlanabilir 41mm baş aşağı çatallar

Ayarlanabilir bağlantı tipi monokros arka şok sistemi

Daha dar ayak pozisyonu için şasi dışı pivot grubu

ABS: Standart donanım

TCS - Çekiş kontrol sistemi

 

Motor özellikleri

850cc sıralı 3 silindirli motor

Çapraz düzlem konseptli motor tasarım felsefesi

Derin doğrusal tork

Güçlü hızlanma ve çekiş için 270 derece krank

Yüksek d./dk'ya hassas, heyecan verici güç

Yamaha D-MODU motor güç kontrolü

 

Yamaha Motor hakkında:

Japonya'da bundan tam 60 yıl önce kurucusu Genichi Kawakami'nin uçak pervaneleri üretiminde kullanılan tezgahlarda ilk motosikletini geliştirmesiyle yollara çıkan Yamaha, bugün yılda ortalama 6 milyon adet motosiklet üreten, sürüş performansı ve teknolojisiyle milyonlarca müdavimi olan bir dünya markası... Türkiye'de 36 ilde 74 bayisi ile hizmet vermekte... Yamaha ürün gamına 2013 yılından bu yana, D'elight, X-Max400, MT-09, MT-07, MT-125, Xenter150, Tricity, MT-09 Tracer,  YZFR-25, YZF-R1M, MT-25, MT-10, XSR700 ve XSR900 gibi bir çok yeni ürün ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.