Rutec

“YAMAHA“LI KADIN OLMANIN AYRICALIĞI

Moto-Haber 14.05.2015 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2478+ kez okundu.
 

“YAMAHA“LI KADIN OLMANIN AYRICALIĞI

Yamaha, motosiklet ya da scooter alan kadın sürücülere ücretsiz güvenli sürüş eğitimi veriyor...

Yamaha, 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Yamaha motosiklet ya da scooter satın alan kadınlara ücretsiz sürüş eğitimi verecek. İstanbul Autodrom'da yer alan Yamaha Riding Academy'de haftaiçi verilecek eğitimlerde, kadınlar hem teorik hem de pratik eğitim alma şansı kazanacak. Özellikle büyük şehirlerde artan trafik sıkıntısı nedeni ile motosiklet kullanımında yaşanan artış hızla yükselmekte... Motosiklet kullanımının şehir ve sosyal hayatı kolaylaştırdığı ve doğru sürüş teknikleri ile kullanıldığında otomobil kadar güvenli olduğu ortadayken, özellikle çalışan kadının hayatını kolaylaştıracak en önemli araç motosiklet... Özellikle kadın kullanıcı sayısının artması için bu konuda bilinçlendirme çalışmalar yürüten Yamaha, bu kampanya ile eğitimin önemine vurgusunu yapıyor...   Yamaha Motor Co. Japonya’nın hazırladığı ve dünya çapındaki eğitim programlarının tavsiye ettiği içeriğe sahip eğitimi alancak kadınlar, doğru motosiklet kullanımı hakkında bilgi edinirken, güvenli sürüşün ne demek olduğunu daha yakından anlama fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca  sürüş sırasında aniden karşılaşabilecek olası tehlikeleri ya da engelleri tanıma ve ortadan kaldırma yöntemlerini  de öğrenecekler.   Yamaha Motor hakkında: Japonya'da bundan tam 60 yıl önce kurucusu Genichi Kawakami'nin uçak pervaneleri üretiminde kullanılan tezgahlarda ilk motosikletini geliştirmesiyle yollara çıkan Yamaha, bugün yılda ortalama 6 milyon adet motosiklet üreten, sürüş performansı ve teknolojisiyle milyonlarca müdavimi olan  dünya markası... Türkiye'de 36 il  de 74 bayisi ile hizmet vermekte... Ürün gamına 2013 yılından bu yana, D'elight, X-Max400, XV950, MT-09, MT-07, MT-125, Xenter150, Tricity, Tracer, R-25, YZF-R1M gibi bir çok yeni ürün ekleyen Yamaha Motor Türkiye çok yakında 03GEN-f ve 03GEN-x gibi Tricity modelinin geliştirilmiş versiyonlarını Türkiye'de satışa sunacak.
Yamaha, motosiklet ya da scooter alan kadın sürücülere ücretsiz güvenli sürüş eğitimi veriyor...

Yamaha, 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Yamaha motosiklet ya da scooter satın alan kadınlara ücretsiz sürüş eğitimi verecek. İstanbul Autodrom'da yer alan Yamaha Riding Academy'de haftaiçi verilecek eğitimlerde, kadınlar hem teorik hem de pratik eğitim alma şansı kazanacak. Özellikle büyük şehirlerde artan trafik sıkıntısı nedeni ile motosiklet kullanımında yaşanan artış hızla yükselmekte... Motosiklet kullanımının şehir ve sosyal hayatı kolaylaştırdığı ve doğru sürüş teknikleri ile kullanıldığında otomobil kadar güvenli olduğu ortadayken, özellikle çalışan kadının hayatını kolaylaştıracak en önemli araç motosiklet... Özellikle kadın kullanıcı sayısının artması için bu konuda bilinçlendirme çalışmalar yürüten Yamaha, bu kampanya ile eğitimin önemine vurgusunu yapıyor...

 

Yamaha Motor Co. Japonya’nın hazırladığı ve dünya çapındaki eğitim programlarının tavsiye ettiği içeriğe sahip eğitimi alancak kadınlar, doğru motosiklet kullanımı hakkında bilgi edinirken, güvenli sürüşün ne demek olduğunu daha yakından anlama fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca  sürüş sırasında aniden karşılaşabilecek olası tehlikeleri ya da engelleri tanıma ve ortadan kaldırma yöntemlerini  de öğrenecekler.

 

Yamaha Motor hakkında:

Japonya'da bundan tam 60 yıl önce kurucusu Genichi Kawakami'nin uçak pervaneleri üretiminde kullanılan tezgahlarda ilk motosikletini geliştirmesiyle yollara çıkan Yamaha, bugün yılda ortalama 6 milyon adet motosiklet üreten, sürüş performansı ve teknolojisiyle milyonlarca müdavimi olan  dünya markası... Türkiye'de 36 il  de 74 bayisi ile hizmet vermekte... Ürün gamına 2013 yılından bu yana, D'elight, X-Max400, XV950, MT-09, MT-07, MT-125, Xenter150, Tricity, Tracer, R-25, YZF-R1M gibi bir çok yeni ürün ekleyen Yamaha Motor Türkiye çok yakında 03GEN-f ve 03GEN-x gibi Tricity modelinin geliştirilmiş versiyonlarını Türkiye'de satışa sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.