NGK

Yeni Bir Heyecan: Türkiye ATV Şampiyonası

Yarışlar (AA) - Anadolu Ajansı | 01.04.2015 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3061+ kez okundu.
 

Yeni Bir Heyecan: Türkiye ATV Şampiyonası

Türkiye Motosiklet Federasyonu ülkemizde kullanımı hızla yayılan ATV araçları için Türkiye Şampiyonası’nı ilk kez İzmir’de 4-5 Nisan’da düzenleyecek.

Türkiye ATV Şampiyonası ilk kez İzmir Urla’da 4-5 Nisan tarihlerinde yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu Sujeti Şampiyonası’nın ardından ATV sınıfını da şampiyona formatına getirdi. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan ATV ve UTV araçlarıyla lisans çıkartan sporcular, Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. 2015 sezonunda 4 ayrı ayaktan oluşan şampiyona İzmir’de start alacak. 4-5 Nisan tarihlerinde Urla’da organize edilecek şampiyonada sporcular, 4 farklı sınıfta yarışacak. Kategoriler; 650 cc, 650 cc Üstü, UTV ve 2 Çeker olarak oluşturulurken, yarışlarda ekstrem ve 10 km.lik orman etabında koşulacak. Urla Yarış Parkuru’nda, Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi, can-am ve Depar Motor katkılarıyla gerçekleştirilecek ve seyir keyfi yüksek yarışa 50’nin üzerinde sporcunun katılması bekleniyor. Düzenlediği her etkinliği bir toplumsal farkındalık projesiyle destekleyen TMF, bu yarışı “ÇANAKKALE 100. YIL ANISINA” gerçekleştirecek. Şampiyona 4 Nisan Cumartesi günü Urla meydanında 100. Yıl anısına saat 13:00’te seromoni startı ile başlayacak. 5 Nisan Pazar günü Türkiye Enduro – ATV Şampiyonası 1. Ayak Yarışında tüm spor severler eğlenceli saatler geçirmek için buluşacak.
Türkiye Motosiklet Federasyonu ülkemizde kullanımı hızla yayılan ATV araçları için Türkiye Şampiyonası’nı ilk kez İzmir’de 4-5 Nisan’da düzenleyecek.

Türkiye ATV Şampiyonası ilk kez İzmir Urla’da 4-5 Nisan tarihlerinde yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu Sujeti Şampiyonası’nın ardından ATV sınıfını da şampiyona formatına getirdi. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan ATV ve UTV araçlarıyla lisans çıkartan sporcular, Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. 2015 sezonunda 4 ayrı ayaktan oluşan şampiyona İzmir’de start alacak. 4-5 Nisan tarihlerinde Urla’da organize edilecek şampiyonada sporcular, 4 farklı sınıfta yarışacak. Kategoriler; 650 cc, 650 cc Üstü, UTV ve 2 Çeker olarak oluşturulurken, yarışlarda ekstrem ve 10 km.lik orman etabında koşulacak. 

Urla Yarış Parkuru’nda, Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi, can-am ve Depar Motor katkılarıyla gerçekleştirilecek ve seyir keyfi yüksek yarışa 50’nin üzerinde sporcunun katılması bekleniyor. Düzenlediği her etkinliği bir toplumsal farkındalık projesiyle destekleyen TMF, bu yarışı “ÇANAKKALE 100. YIL ANISINA” gerçekleştirecek. 

Şampiyona 4 Nisan Cumartesi günü Urla meydanında 100. Yıl anısına saat 13:00’te seromoni startı ile başlayacak. 5 Nisan Pazar günü Türkiye Enduro – ATV Şampiyonası 1. Ayak Yarışında tüm spor severler eğlenceli saatler geçirmek için buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.