NGK

Yılın En Büyük Etkinliği

Yarışlar 12.07.2018 - 17:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 2824+ kez okundu.
 

Yılın En Büyük Etkinliği

Yılın En Büyük Etkinliğine Hazır mısın? Harekete Geç, Bu Deneyimi Kaçırma! Dünya Şampiyonası’nda Yerin Hazır

80 ülkede canlı, 180 ülkede yarış başına 802 milyon küresel görüntüleme ile motor sporlarının en gözde organizasyonu Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Of TURKEY) 1-2 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da 30 Ağustos’ta başlayacak "MOTOFEST" ile beraber yapılacak. Yurtdışından gelecek MXGP hayranlarının yanı sıra 2 Eylül'de Türkiye'de tatilini geçiren yabancı turistler, popüler sanatçı konserlerini takip eden hayranlar ve yarış severlerin de katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik için Afyon'da 30 binden fazla  insan buluşacak.   Athena, Ceza ve Demir Demirkan… 30 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Afyon Motosiklet Festivali’nde Athena (2 Eylül Pazar), Ceza (1 Eylül Cumartesi) ve Demir Demirkan (31 Ağustos Cuma) konserlerinin yanı sıra 20’ye yakın spor etkinliği düzenlenecek. Lokum Şenliği ve sosyal etkinlikleriyle birlikte dünyada benzeri görülmemiş bir şampiyona ülkemizde organize edilecek.   Motosiklet Kulüplerine Tanıtım İmkanı Motosiklet kulüplerine ayrılan alanda festival ve yarış heyecanını kulüp üyeleri birlikte yaşayacak. Her kulüp stand alanında (3 mt x 3 mt çadır) hem kulüp faaliyetlerini hem de ilinin tanıtımlarını yapabilecek. Organizasyon tarafından stand kuran kulüplere 4 adet giriş bileti ücretsiz olarak verilecek.   7’den 70’e Her Yaşa Hitap Eden Etkinlikler Çadırlı kamp alanının yanı sıra; Dünya müzikleri, Halk oyunları (Folklor), Çocuk etkinlikleri, Klasik araba sergisi, Yerel el sanatları sergisi ve Flyboard-jetski gösterileri ile izleyenler büyük heyecan yaşayacak. Curling, Mini Golf, Zipline, Rodeo, Tırmanma Duvarı, Canlı Langırt, Trambolin, Mini ATV ve Çocuk motosikletlerinin yer alacağı etkinlik 7’den 70’e bütün herkesi kucaklayacak.   Bilet Satışları Online Olarak Sürüyor YARIŞ ALANI: 0-6 YAŞ: 5 TL., 07-12 YAŞ: 25 TL, 13 YAŞ ÜSTÜ: 100 TL YARIŞ ALANI + PADOK: 0-6 YAŞ: 7 TL., 07-12 YAŞ: 35 TL, 13 YAŞ ÜSTÜ: 140 TL VIP: 0-6 YAŞ: 20 TL., 07-12 YAŞ: 100 TL, 13 YAŞ ÜSTÜ: 400 TL BİLET ALMAK için Tıklayın
Yılın En Büyük Etkinliğine Hazır mısın? Harekete Geç, Bu Deneyimi Kaçırma! Dünya Şampiyonası’nda Yerin Hazır

80 ülkede canlı, 180 ülkede yarış başına 802 milyon küresel görüntüleme ile motor sporlarının en gözde organizasyonu Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP Of TURKEY) 1-2 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da 30 Ağustos’ta başlayacak "MOTOFEST" ile beraber yapılacak.

Yurtdışından gelecek MXGP hayranlarının yanı sıra 2 Eylül'de Türkiye'de tatilini geçiren yabancı turistler, popüler sanatçı konserlerini takip eden hayranlar ve yarış severlerin de katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik için Afyon'da 30 binden fazla  insan buluşacak.

 

Athena, Ceza ve Demir Demirkan…

30 Ağustos-02 Eylül tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Afyon Motosiklet Festivali’nde Athena (2 Eylül Pazar), Ceza (1 Eylül Cumartesi) ve Demir Demirkan (31 Ağustos Cuma) konserlerinin yanı sıra 20’ye yakın spor etkinliği düzenlenecek. Lokum Şenliği ve sosyal etkinlikleriyle birlikte dünyada benzeri görülmemiş bir şampiyona ülkemizde organize edilecek.

 

Motosiklet Kulüplerine Tanıtım İmkanı

Motosiklet kulüplerine ayrılan alanda festival ve yarış heyecanını kulüp üyeleri birlikte yaşayacak. Her kulüp stand alanında (3 mt x 3 mt çadır) hem kulüp faaliyetlerini hem de ilinin tanıtımlarını yapabilecek. Organizasyon tarafından stand kuran kulüplere 4 adet giriş bileti ücretsiz olarak verilecek.

 

7’den 70’e Her Yaşa Hitap Eden Etkinlikler

Çadırlı kamp alanının yanı sıra; Dünya müzikleri, Halk oyunları (Folklor), Çocuk etkinlikleri, Klasik araba sergisi, Yerel el sanatları sergisi ve Flyboard-jetski gösterileri ile izleyenler büyük heyecan yaşayacak.

Curling, Mini Golf, Zipline, Rodeo, Tırmanma Duvarı, Canlı Langırt, Trambolin, Mini ATV ve Çocuk motosikletlerinin yer alacağı etkinlik 7’den 70’e bütün herkesi kucaklayacak.

 

Bilet Satışları Online Olarak Sürüyor

YARIŞ ALANI: 0-6 YAŞ: 5 TL., 07-12 YAŞ: 25 TL, 13 YAŞ ÜSTÜ: 100 TL
YARIŞ ALANI + PADOK: 0-6 YAŞ: 7 TL., 07-12 YAŞ: 35 TL, 13 YAŞ ÜSTÜ: 140 TL
VIP: 0-6 YAŞ: 20 TL., 07-12 YAŞ: 100 TL, 13 YAŞ ÜSTÜ: 400 TL

BİLET ALMAK için Tıklayın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.