NGK

Yüzlerce Motosiklet tutkunu Silivri’de buluştu.

Etkinlikler 27.09.2017 - 07:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 17:33 3820+ kez okundu.
 

Yüzlerce Motosiklet tutkunu Silivri’de buluştu.

Silivri Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 1.si düzenlenen “Yaz Bitiyor Silivri Festivali’nde” yüzlerce motosiklet tutkunu Silivri sahilinde bir araya geldi. Silivri Motosiklet Kulübü, Türkiye Motosiklet Platformu ve Trakya Motosiklet Kulüpleri Birliği tarafından organize edilen festival Silivri Kumluk mevkiinde renkli görüntülere sahne oluyor. Dün geceden itibaren Kumluk mevkiine gelmeye başlayan yüzlerce motosiklet tutkunu, gün boyu düzenlenen çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Kimi motosiklet tutkunu geceyi kurdukları çadırlarda geçirirken kimisi de yanan devasa ateş etrafında çalan müziğe eşlik etti. Silivri Motosiklet Kulübü’nün kusursuz olan organizasyonu motosiklet tutkunlarından tam not alırken gün boyu düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim edildi. Silivri Motosiklet Kulübü basın sözcüsü Özkan Kandemir “Geleneksel hale getirmek istediğimiz bu yıl 1.cisini yaptığımız “Yaz bitiyor” festivalinin ilkini gerçekleştirmek nasip oldu. Türkiye Motosiklet platformu, Trakya kulüpler birliği ve bireysel motorcularla çeşitli kurumsal firmaların desteğiyle bu yıl sezon açılışımızı kapanış anlamınsa yaptık. Katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza, Silivri Kaymakamlığına, Silivri Emniyet Müdürlüğüne ve Silivri Belediye Başkanlığına çok çok teşekkür ediyoruz. Bizler Silivri Motosiklet kulübü olarak Silivri’mizin turizmini, ticaretini, Silivri’mizin gelişmesine katkı sağlamak amaçlı bu tür festivalleri sürekli yapacağız. Sizlerden isteğimiz bu tür etkinliklerimize destek olmanız ayrıca kurumsal firmalardan Yamaha, Aytemiz Petrol, Moodys gibi birçok firma burada stant açtı. Ürünlerini sergileme fırsatı buldu. Bir dahaki festivalde görüşmek dileğiyle tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.  

Silivri Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen ve bu yıl 1.si düzenlenen “Yaz Bitiyor Silivri Festivali’nde” yüzlerce motosiklet tutkunu Silivri sahilinde bir araya geldi.

Silivri Motosiklet Kulübü, Türkiye Motosiklet Platformu ve Trakya Motosiklet Kulüpleri Birliği tarafından organize edilen festival Silivri Kumluk mevkiinde renkli görüntülere sahne oluyor. Dün geceden itibaren Kumluk mevkiine gelmeye başlayan yüzlerce motosiklet tutkunu, gün boyu düzenlenen çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğlendiler. Kimi motosiklet tutkunu geceyi kurdukları çadırlarda geçirirken kimisi de yanan devasa ateş etrafında çalan müziğe eşlik etti. Silivri Motosiklet Kulübü’nün kusursuz olan organizasyonu motosiklet tutkunlarından tam not alırken gün boyu düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim edildi. Silivri Motosiklet Kulübü basın sözcüsü Özkan Kandemir “Geleneksel hale getirmek istediğimiz bu yıl 1.cisini yaptığımız “Yaz bitiyor” festivalinin ilkini gerçekleştirmek nasip oldu. Türkiye Motosiklet platformu, Trakya kulüpler birliği ve bireysel motorcularla çeşitli kurumsal firmaların desteğiyle bu yıl sezon açılışımızı kapanış anlamınsa yaptık. Katılım gösteren tüm arkadaşlarımıza, Silivri Kaymakamlığına, Silivri Emniyet Müdürlüğüne ve Silivri Belediye Başkanlığına çok çok teşekkür ediyoruz. Bizler Silivri Motosiklet kulübü olarak Silivri’mizin turizmini, ticaretini, Silivri’mizin gelişmesine katkı sağlamak amaçlı bu tür festivalleri sürekli yapacağız. Sizlerden isteğimiz bu tür etkinliklerimize destek olmanız ayrıca kurumsal firmalardan Yamaha, Aytemiz Petrol, Moodys gibi birçok firma burada stant açtı. Ürünlerini sergileme fırsatı buldu. Bir dahaki festivalde görüşmek dileğiyle tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve a2teker.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.